Samtale med præsten

 

Livet kan af og til føles svært og uoverskueligt. Det er vigtigt ikke at gå med problemerne selv. Husk at dele dem med andre.

Præsten lytter gerne til, hvad du har på hjerte. Alle kan komme til præsten - ingen problemer er for små og ingen for store til at tale om. Så brug din præst. Præsten står gratis til rådighed for personlige samtaler som et medmenneske, der ser og lytter til dig.

Du er velkommen til at tale tro med præsten, men det kan også være emner af mere generel karakter. Måske søger du svar, en mening eller har svært ved at se en vej frem. Måske slæber du rundt på en byrde fra fortiden.

En samtale kan - som ordet siger -  alene være en samtale, men bøn eller en salme kan også indgå, ligesom hjemmealtergang er en mulighed.

Præsten tager også gerne på besøg, f.eks. hvis der er opstået sygdom, eller hvis du synes, det er længe siden, præsten har været forbi. Præsten har 100% tavshedspligt og fører ikke journal, så det er helt anonymt at tale med præsten.

Så tag kontakt til præsten, hvis du gerne vil tale med ham - uanset om det drejer sig om sygdom, sorg, skilsmisse, arbejdsløshed eller andre af livets udfordringer. Præsten er hverken psykolog, læge eller terapeut, men stiller sig til rådighed som samtalepartner.

Du er også velkommen til at kontakte præsten, hvis en pårørende (familie, nabo, ven m.m.) har brug for en samtale. Det kan f.eks. være ved sygdom eller hospitalsindlæggelser.

Det aftales hvor samtalen skal foregå.

 

 

 

Kontaktoplysninger

  • Rudbjerg pastorat
  • Sognepræst Henrik Gade Jensen
    Stenvadsvej 4
    4983 Dannemare

  • Telefon: 54 94 41 80 / 30 58 57 00
  • Email: hgj@km.dk